Kwartiermaken

Welkom bij Werkterrein.

Onze kernactiviteiten zijn ontwerp en realisatie van leef- en gebruiksruimten, uitgevoerd onder eigen regie, tegen een van tevoren overeengekomen budget.

‘We’ zijn een eigenzinnig duo (creatie & uitvoering) dat al meer dan twintig jaar buiten de doos denkt en acteert in nauwe samenwerking met een keur aan lokale makers, ambachtslieden, leveranciers en kunstenaars.

Werkterrein, actief sinds 2005. Een tikkeltje tegendraads, maar altijd eigen en in dialoog met onze opdrachtgevers.

Werkterrein-kwartiermakers-icon-home-kwartiermakers

Kwartiermaken

Welkom bij Werkterrein kwartiermakers

Wat betekent kwartier maken voor ons? Kwartier maken is het creëren van duurzame verblijfsomgevingen, waarin proces, ziel en identiteit geborgd zijn.

Dat kan een kantoor zijn, maar ook een café, of een bedrijfsverzamelgebouw. Een fijne plek waar mensen bij elkaar komen en waarbij de fysieke omgeving hun aanwezigheid zo nauwgezet mogelijk ondersteunt. Een plek die uitnodigend en uitdagend is, waar je vrolijk van wordt en graag naar toe wilt. Een plek die gezond is en gebouwd van duurzame en circulaire materialen. Die verassend is, supercool maar ook zakelijk en to-the-point.

Werkterrein-kwartiermakers-icon-home-kwartiermakers

Kwartiermaken: het ontwerpen, voorbereiden en uitvoeren van duurzame verblijfsomgevingen waarin proces, ziel en identiteit geborgd zijn.

Dat kan een kantoor zijn, maar ook een restaurant. Een plek waar mensen bij elkaar komen en waarbij de fysieke omgeving hun aanwezigheid zo nauwgezet mogelijk ondersteunt.

Interesse? Stel hier uw vragen

    Direct antwoord? Neem contact op met +31 (0)6 41 25 81 88